VELIKONOČNÍ KRÁLÍK NA ČESNEKU (Recept z třicátých let minulého století)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / STARÉ RECEPY / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Králičí zadek se natře solí, utřenou asi se 4 -5 stroužky česneku, poleje rozpuštěným omastkem a nechá do druhého dne uležet. Drobně krájená cibule, celer a petržel se osmaží v pekáči a králík v tom napřed dusí na plotně, později dopeče v troubě, za občasného polévání, aby nevyschla. Šťáva se zapráší trochou mouky, jen co by se spojila, nesmí být hustá jako omáčka. Podává se s brambory a kyselou okurku nebo nějakou zeleninou.


VELIKONOČNÍ KRÁLÍK NA ČESNEKU (Recept z třicátých let minulého století) VELIKONOČNÍ KRÁLÍK NA ČESNEKU (Recept z třicátých let minulého století)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1341 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz